Ook dit jaar worden er weer vele duizenden deelnemers verwacht bij de Leiden Marathon. Op de hele marathon zijn het er zelfs meer dan ooit. (Archieffoto: Emile van Aelst).

Leiden Marathon morgen live via Sleutelstad

Sleutelstad zendt morgen via de radio de hele dag een live verslag uit van de 23e Leiden Marathon. Van de eerste tot de laatste loper volgen de verslaggevers van Sport071 de duizenden deelnemers op hun hardlooptocht door de regio. De uitzending begint ’s ochtends om 9.00 uur met vooruitblikken en duurt tot 17.00 uur. Er wordt niet alleen verslag gedaan vanuit het start-finishgebied, maar Sleutelstad heeft ook twee verslaggevers op motoren die de snelste lopers (M/V) op de hele en de halve op de voet volgen. Ook schakelen we regelmatig over naar correspondenten langs de route die dit jaar door een groot deel van het Groene Hart voert.

De uitzending is op verschillende manieren te beluisteren. In de ether op 93.7 FM, via de kabel op 102.4 in de hele Leidse regio en de Bollenstreek, via de player op deze website en tenslotte via de live-stream in onze app. De app is beschikbaar voor zowel iPhone als Android. Downloaden kan via de linkjes helemaal bovenaan de site of via de app-stores.

Leiden Zoeterwoude


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×