Reünie Marecollege

Op zaterdag 29 juni houdt het Marecollege een reünie. Deze reünie vindt plaats in het gebouw op de Surinamestraat waaruit de school binnenkort vertrekt. Er is een ludieke les van een oud docent en er worden klassenfoto’s gemaakt anno 2013. Verder is er voldoende tijd om elkaar weer te ontmoeten en bij te praten. De bijeenkomst duurt van 14.00 tot 17.00 uur. Wie de reünie niet wil missen, kan zich aanmelden viawww.marecollege.nl. Het Marecollege is in 1989 opgericht door ouders van de Leidse lagere vrije scholen. De school, die toen nog Vrije Schoolgemeenschap Rudolf Steiner heette, was aanvankelijk gevestigd aan de Kerkstraat in Den Haag. Enkele jaren later was het mogelijk een zelfstandige school voor voortgezet onderwijs te worden en verhuisde de Vrije Schoolgemeenschap Rudolf Steiner naar Leiden. Inmiddels is de naam veranderd in het Marecollege en is de school zo gegroeid dat een groter pand hard nodig is.

 

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×