Net als in 2011 wordt er aanstaande zondag weer uitbundig feest gevierd op het Stadhuisplein. Om 13.00 uur worden de landskampioenen van ZZ Leiden Basketball door burgemeester Lenferink gehuldigd. (Archieffoto: Chris de Waard).

Officiële huldiging ZZ Leiden tijdens Marathon

Zondagmiddag wordt het basketbalteam van Zorg en Zekerheid Leiden tijdens de Leiden Marathon gehuldigd door burgemeester Henri Lenferink. De basketballers werden gisteravond voor de derde keer in haar geschiedenis landskampioen van Nederland. Het team van coach Toon van Helfteren wordt om 13.00 uur in het zonnetje gezet op het bordes op het Stadhuisplein. De aankomst van de winnaars per boot wordt verwacht om 12.50 uur. 

Audiofragment: Het eerste feestje voor de spelers van ZZ Leiden was afgelopen nacht. Rond half twee kwam de spelersbus aan bij de 5 Meihal waar een trouwe schare fans – inclusief onze verslaggever Rolf Marselis – ze op stonden te wachten.

Het Stadhuisplein is voor iedereen toegankelijk. Leidse supporters zijn van harte welkom om de basketbalhelden vanaf die plek toe te juichen en de huldiging bij te wonen. De fans wordt gevraagd tijdig naar het Stadhuisplein te komen. Het centrum is minder goed bereikbaar in verband met de Leiden Marathon.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×