Maak een foto van een mummiekist-bus en win een reis

Tot en met 15 september rijden in en om Leiden twee ‘mummiekist-bussen’ van het Rijksmuseum van Oudheden rond, ter promotie van de tentoonstelling ‘Mummiekisten van de Amon-priesters’. Het gaat om een stadsbus en een streekbus, die zijn beplakt met foto’s van Egyptische goden, mummiekisten en hiërogliefen. Wie een foto van één van deze bussen plaatst op de Facebook-pagina van het museum of mailt naar win@rmo.nl dingt mee naar een reis voor twee personen naar Rome en het Vaticaan. Uit de Vaticaanse Musea staat in de tentoonstelling ‘Mummiekisten van de Amon-priesters’ in Leiden een mummiekist. Samen met een deels vergulde kist uit het Louvre is dit een van de blikvangers van de tentoonstelling. De winnaar heeft de kans om in Rome de overige Egyptische mummiekisten uit de Vaticaanse collectie te bewonderen. Bij Oudheden is ‘Mummiekisten van de Amon-priesters’ nog te zien tot en met 15 september. Meer informatie staat op www.rmo.nl.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×