Concert Stichting Kamermuziek Warmond met Ramon van Engelenhoven

Op zaterdag 8 juni zal Ramon van Engelenhoven, winnaar van het Prinses Christina Concours 2013, optreden tijdens het derde concert van dit seizoen van de Stichting Kamermuziek Warmond. Ramon zal het 2e pianoconcert van Chopin ten gehore brengen samen met het Monward Consort, het vaste huisensemble van deze serie concerten in de Protestantse Kerk. Het 2e pianoconcert van Frédéric Chopin is bij de meeste mensen vooral bekend in de uitvoering met groot symfonieorkest. Tijdens dit concert zal de meer intieme versie met de vijf strijkers van het Monward Consort klinken. Naast dit werk staat het strijkkwartet nr. 3 van Robert Schumann op het programma. Dit werk werd gecomponeerd in 1842 en is een hoogtepunt in de romantische kamermuziekliteratuur. Kaarten zijn te reserveren via info@kamermuziekwarmond.nl.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×