Vanavond plasticvissen voor iedereen

Vanavond gaat GroenLinks Leiden met rederij Bootjes en Broodjes voor de 8e keer ‘plasticvissen’ in de Leidse grachten. Een flinke groep studenten, van de verenigingen VSL Catena en LSV Minerva, haken dit keer aan en stappen ook aan boord. Iedereen die mee wil komen helpen om de grachten schoner te maken is van harte welkom. Verzamelen om 18.00 uur bij Bootjes en Broodjes, Blauwpoortsbrug 1.

De grachten liggen vaak boordevol plastic bierglazen en ander zwerfvuil. Hoewel de gemeente een schoonmaakboot heeft, blijft in allerlei hoeken en tussen de terrasboten en de rietkragen veel drijfvuil liggen. Daarom steken GroenLinks Leiden en Bootjes en broodjes sinds 2011 regelmatig de handen uit de mouwen.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×