Examenupdates bij Sleutelstad

Elke dag doet Sleutelstad verslag bij verschillende middelbare scholen in Leiden. Examenleerlingen van alle niveaus vertellen openhartig over hun ervaringen, belevenissen en ergernissen in de examenzaal. Al anderhalve week zijn de leerlingen hard aan het blokken voor de examens. Voor sommigen zit het er alweer bijna op, anderen moeten nog een hele week. Na die lange week barsten de examenfeestjes los en kan iedereen ontspannen. Sleutelstad iedereen heel veel succes met de laatste loodjes.

Audiofragment: Examenupdate 22 mei, filosofie op het Stedelijk Gymnasium

 

Audiofragment: Examenupdate 21 mei, biologie, Engels en geschiedenis op het Bonaventuracollege Burggravelaan

 

Audiofragment: Examenupdate 16 mei, Spaans voor de leerlingen op het Visser ’t Hooft Lyceum

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×