Bijeenkomst SP over schaliegas

Volgende week dinsdag organiseert de SP een avond over schaliegas. Na een inleiding van raadslid Julian van der Kraats, wordt de prijswinnende documentaire Gasland van Josh Fox vertoond. Hierin is de grootschalige vernietiging van het leefmilieu door de winning van schaliegas in Amerika, treffend in beeld gebracht. Ook is Gauke Andriesse, ontwikkelingseconoom en schrijver van literaire thrillers, aanwezig. Hij won de Gouden Strop en publiceerde onlangs zijn vijfde boek, “Nu ik er niet meer ben”. Dit boek heeft klimaatverandering als centraal onderwerp. Het boek is ter plekke te koop en zal door de schrijver gesigneerd worden. De avond begint om 19.30 uur en vindt plaats in de Speer aan de Marnixstraat. Belangstellenden zijn welkom.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×