Kira Wuck draagt voor uit eigen werk

De dichteres Kira Wuck, draagt aanstaande donderdagavond bij Van Stockum in de Breestraat, voor uit haar nieuwste bundel ‘Finse Meisjes’. Ze wordt bijgestaan door Frontman Olaf Caarls van de band Long Conversations. Olivier van Hoore zal haar interviewen.

Kira Wuck (1978) is dochter van een Finse moeder en een Indonesische vader. Ze groeide op in Amsterdam, maar voelt zich thuis bij het absurdisme en de melancholie uit de noordelijke landen. Ze studeerde aan de Hogeschool Utrecht en aan de Schrijversvakschool in Amsterdam. Momenteel werkt ze aan haar eerste film. De avond begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk. Aanmelden kan via leiden@vanstockum.nl.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×