Finish fietstocht (Foto: Jiri Gijsman)

Opening fietsroutes tussen Leiden en Den Haag

Vandaag worden twee nieuwe fietsroutes tussen Leiden en Den Haag geopend. De routes Velostrada en Via 44 zijn aangelegd om het fietsverkeer tussen de twee grote steden te stimuleren. Voor deze opening is er een fietstocht georganiseerd. Deze tocht loopt over de nieuwe routes. Vanmiddag Om 15:00 uur start de tocht bij het Valkenburgse Meer. Als iedereen terug is rond 17:00 uur zal gedeputeerde Ingrid de Bondt het figuurlijke lintje doorknippen. Alle fietsers die op dat moment langs fietsen, krijgen een feestelijke verrassing.  

Deelnemers kunnen gratis meedoen met hun eigen fiets. Een aantal geïnteresseerden kunnen de tocht uitproberen op een elektrische fiets. Kijk op de website van provincie Zuid Holland voor meer informatie en om aan te melden.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×