Felle brand in de Kooi, bewoner aangehouden

 In de Kooi heeft vannacht een felle brand gewoed in een woning aan de Parkstraat. Rond kwart voor drie werd de brandweer van Leiden gewaarschuwd dat er vlammen uit de eerste etage van de woning kwamen. De brandweer heeft met diverse slangen en een autoladder de brand weten te bedwingen. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen, wel stond een ambulance stand-by en is de woning uitgebrand.  Over de oorzaak is op dit moment nog geen uitspraak gedaan. Naast de hulpdiensten werd ook een medewerker openbare orde en veiligheid van de gemeente Leiden gewaarschuwd bij de brand.

Update 10:15 – De politie heeft na de brand vannacht een 47-jarige man, de bewoner, aangehouden. De Leidenaar meldde zich in het politiebureau aan de Langegracht. De politie is een onderzoek gestart naar zijn betrokkenheid bij de brand.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×