“Behulpzame” man besteelt 87-jarige

Vrijdagavond heeft een zogenaamd behulpzame man een 87-jarige bewoner van de Houtmarkt bestolen. De nog onbekende man kwam rond 18.45 uur bij de Leidenaar aan de deur. Hij vertelde dat hij van een stichting was en kon helpen bij het doen van huishoudelijke klusjes. OP een gegeven moment vroeg hij de bewoner om een glaasje water. Toen deze met het glas terugkwam, zag hij dat zijn portemonnee en sleutels verdwenen waren. Hij sprak de onbekende hierop aan, maar deze zei van niets te weten en ging er vandoor.

De bejaarde man probeerde hem tegen te houden, maar de man rukte zich los en verdween. Het gaat om een blanke man van 1.70 tot 1.75 meter lang met een stevig tot fors postuur. Hij heeft een rond gezicht en zeer kort, stekelig, iets rood haar. Hij droeg een blauw windjack en sprak Nederlands. Wie de man heeft gezien of de politie op een andere manier kan helpen, kan bellen met 0900-8844.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×