‘Graduation Ceremony’ Webster University Leiden

Gisteren vond de jaarlijkse ‘Graduation Ceremony’ van de Webster University Leiden plaats in de Pieterskerk. Tijdens de officiële bijeenkomst namen zo’n 70 studenten uit 20 verschillende landen hun diploma in ontvangst. Vanaf de campus op de Boommarkt liepen studenten en docenten in processie naar de Pieterskerk. Prof. Dr. van Marissing, de Algemeen Directeur van Webster en Dr. Jacques Kaat, Academisch Directeur zaten de plechtigheid voor. De afstuderende studenten werden toegesproken door mevrouw Fatou Bensouda, Prosecutor of the International Criminal Court (internationaal Strafhof Den Haag). Emile van Aelst fotografeerde de markante stoet op weg naar de Pieterskerk.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×