Derde editie Hutspop zorgt voor gezellige drukte op Beestenmarkt

Gisteren, op Hemelvaartsdag, vond voor de derde keer op rij het Hutspop Festival plaats op de Beestenmarkt. Het weer werkte goed mee en het was een gezellige drukte. De opbrengst van het festival is bestemd voor de Hutspop Foundation, die gratis muzieklessen verzorgt voor kinderen, die anders buiten de boot vallen. De presentatie was in handen van Leidse Til en Christine Carington (Lorenzo van Beek). Zes bands traden op, waarvan er drie doorgaan naar de finale tijdens het Pleinfestival op 31 augustus. De finalisten zijn: ‘The skittles’, ‘The lefties’ en ‘The absent six’. De coverband ‘Mooie Meneren’ sloot het festival af met een spetterend gastoptreden. (Foto’s: Emile van Aelst.)

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×