Mona Keijzer op bezoek bij Exodus Leiden

Gisteren bracht 2e Kamerlid Mona Keijzer (CDA) een werkbezoek aan Exodus Leiden aan de Plantage 16. Directeur Rien Timmer en manager Pim van Doorn van Exodus ontvingen haar met bloemen. Er werden gedachten en ideeën uitgewisseld en de financieringsproblematiek werd aan de kaak gesteld. Aansluitend vond een ontspannen lunch plaats, waarbij het kamerlid in gesprek ging met enkele bewoners. Na deelname aan een teamvergadering liet Keijzer haar grote waardering blijken voor het werk, dat Exodus verricht en de kansen die hierdoor geboden worden aan gemotiveerde (ex)gedetineerden om de criminaliteit achter zich te laten.
Meer info: www.exodus.nl  (Foto: PR.)

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×