Family Science Sessie Boerhaave in teken van “het onzichtbare”

Aanstaande zondag staat de Family Science Sessie bij Museum Boerhaave in het teken van”het onzichtbare zien”. In de astronomie spelen vreemde, exotische soorten straling een belangrijke rol. Ook in het dagelijks leven werkt veel dankzij straling. Te denken valt bijvoorbeeld aan röntgenfoto’s, mobieltjes, radio en afstandsbedieningen. Tijdens deze Family Science Sessie beginen ouders en kinderen met eenvoudige doe-opdrachten om met verschillende basisprincipes uit de wetenschap kennis te maken. Met behulp van modellen, voorbeelden en opdrachten ontdekken ze onder begeleiding hoe onzichtbare straling werkt. Deze activiteit duurt van 11.00 tot 13.00 uur en is bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×