Eerste lustrum Leidse Hofjesconcerten

Het eerste lustrum van de Leidse Hofjesconcerten wordt in het Pinksterweekeinde (zondag 19 en maandag 20 mei) gevierd met maar liefst 200 concerten in de Leidse hofjes. Op het programma staan onder meer het Canto Ostinato van Simeon ten Holt, een optrede van Vivienne Aerts en concerten gegeven door de talentenklas van het Conservatorium van Amsterdam. De uitvoeringen worden met elkaar verbonden door zogenoemde muziekroutes. Zo is er een klassieke/oude muziek route, een jazz route, een Spaanse route, een volksmuziek route en een speciale jong talent route. Buiten deze routes worden meer bijzondere concerten georganiseerd. Het hele programma staat op www.leidsehofjesconcerten.nl.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×