Bijeenkomst over slaap-apneu in Rijnland Ziekenhuis

Op dinsdag 21 mei houdt de Landelijke ApneuVereniging een bijeenkomst in het Rijnland Ziekenhuis. Tijdens deze bijeenkomst vertelt dr. Remy Schoop, KNO arts van het Rijnland, over de psychische aspecten van apneu. Tegelijkertijd vindt een demonstratie van het gebruik van apparatuur plaats. Tijdens de slaap snurkt de slaap-apneu patiënt zwaar, en stopt herhaaldelijk met ademhalen zonder wakker te worden. Mensen met apneu (ademstilstand) worden zelf vaak niet wakker van hun onrustige slaapgedrag. Het is meestal de partner die er hinder van ondervindt. De bijeenkomst duurt van 20.00 tot 22.00 uur en vindt plaats op de vide van het ziekenhuis. Aanmelden voor de presentatie of demonstratie kan via stout@apneuvereniging.nl.

Geen categorie


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×