Streekproducten nu online te koop

Gisteren heeft wethouder Roos van Gelderen de website Streekshoppen.nl officieel gelanceerd. Via de nieuwe website bieden boeren en kwekers uit de omgeving van Leiden allerlei streekproducten aan die normaal alleen op de boerderij of op speciale markten te koop zijn. Gisteren was er zo’n speciale markt op de Doezastraat waar op de bevrijdingsbraderie allerlei biologische producten werden verkocht. De ideale gelegenheid dus om de site te presenteren. De website is een initiatief van Het Land van Wijk en Wouden dat verbindingen legt tussen het groene Hart en de plaatsen er omheen.

Audiofragment: Roos van Gelderen verrichte de officiële handeling.  Met een stevig potje handjeklap kocht ze een liter echte boerenmelk voor 1 euro.

Via de site is van alles te koop. Boter, kaas, eieren, melk, vlees en groente. Alles kan ook worden bezorgd.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×