Anne Schulp (r.) en T. rex expert Pete Larson van het Black Hills Institute. (Foto: PR.)

Anne Schulp om 17.00 live in uitzending Nieuws071

Paleontoloog Anne Schulp, die momenteel in Amerika is om een Tyrannosaurus Rex op te graven, is vanmiddag live in de uitzending. Hij vertelt daarin over zijn belevenissen in Wyoming en de vorderingen van de opgravingen. Elk botje dat wordt gevonden is belangrijk voor het onderzoek naar de dinosaurus. Er is nog veel onbekend over het uitgestorven dier. Zo zijn bijvoorbeeld de precieze lengte van de staart en de structuur van de huid nog onbekend.

Audiofragment: De eerste botten van de T. Rex zijn inmiddels opgegraven. De komende weken hopen de onderzoekers de rest het het skelet te vinden.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×