Twee Leidenaren aangehouden na koperdiefstal

Twee Leidenaren van 25 en 29 jaar zijn in de nacht van woensdag 1 op donderdag 2 mei aangehouden op verdenking van koperdiefstal. Beveiliginsmedewerkers zagen even voor 02.30 uur twee mannen op een bakfiets bij een gebouw aan de Sandifortdreef. Omdat een week eerder ook al koperen platen waren gestolen, gingen de beveiligingsmedewerkers er direct op af en werd de politie gebeld.

Toen de agenten arriveerden, bleken de mannen al te zijn vertrokken. De beveiligingsmedewerkers zaten achter de twee mannen aan en konden een man op een bakfiets aanhouden. In de bakfiets werden een aantal koperen platen gevonden. Na een korte zoektocht werd ook de tweede man aangetroffen in de struiken. Ook hij is aangehouden.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×