Zeven Leiderdorpers benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Vanmorgen om 10.00 uur, reikte burgemeester Layla Driessen de Koninklijke Onderscheidingen uit aan zeven inwoners van Leiderdorp. De lintjes werden in ontvangst genomen door: De heer Kapteyn voor zijn werkzaamheden binnen de Protestantse Gemeente, de heer Van der Burg, die al 45 jaar lang actief is als vrijwilliger, de heer Oechies voor zijn langdurige betrokkenheid bij de Stichting Natuurkampeerterreinen, mevrouw Kersten- Jolink, die al ruim 20 jaar op enthousiaste wijze het cultureel erfgoed in Nederland onder de aandacht brengt, de heer W.A. Overduin, die sinds 1984 ieder jaar een kampeerweek voor meervoudige gehandicapten organiseert, de heer J.A. Duiser voor zijn inzet voor de belangenvereniging A4-HSL en mevrouw J.G. Taffijn-van der Deijl, die zich sinds 1999 inzet voor haar medebewoners van De Doesplant. Foto: J.P.Kranenburg.

Geen categorie


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×