Lezing Zonneke Matthée bij Kooyker

Op zaterdag 4 mei om 14.00 uur geeft Zonneke Matthée bij boekhandel Selexyz Kooyker een lezing over haar onlangs verschenen boek ‘Verzwegen levens. Vrouwen uit een fout gezin’. Het boek gaat over al dan niet bewust gemaakte foute keuzen vóór, tijdens en na de Tweede Wereldoorlog en de gevolgen van die keuzen. Zonneke Matthée (Roosendaal, 1944) is als geassocieerde onderzoeker verbonden aan het Nederlands Instituut voor Oorlogs-, Genocide- en Holocauststudies (NIOD). In 2007 verscheen haar boek Voor Volk en Vaderland, Vrouwen in de NSB 1931-1948. Reserveren voor de gratis lezing kan via klantenservice.kooyker@selexyz.nl.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×