Informatieavond Vrijmetselaarsloge

Deze woensdagavond organiseert de Vrijmetselaarsloge L’ Age d’ Or een informatieavond. Belangstellenden kunnen tijdens deze avond meer te weten komen over de vrijmetselarij, de vrijmetselaren en hun denkbeelden. De bijeenkomst vindt vanaf 20.00 uur plaats in het logegebouw aan Steenschuur 6. Vrijmetselarij is een eigentijdse stroming, geworteld in eeuwenlange traditie.
Onafhankelijk van enige politieke of religieuze beweging is de vrijmetselaar zich bewust van zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het streven van iedere vrijmetselaar is permanent aan zichzelf te bouwen, zijn ‘ruwe steen’ te bewerken, om daardoor bewuster in de samenleving te functioneren en voor anderen en zichzelf meer te betekenen in het dagelijks leven.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×