Concert Fagot Centraal bij Oudheden

Op zondag 5 mei staat de fagot centraal bij het Rijksmuseum van Oudheden. Kamermuziekensemble De Bezetting Speelt, dat normaal bestaat uit vijf strijkers en vijf blazers, verzorgt dit seizoen ook een concertserie in kleine bezetting (3 à 4 musici). Gedurende het seizoen staat vijf keer één instrument centraal. Op zondag 5 mei is dat de fagot.

Fagottiste Annet Karsten (sinds 1990 verbonden aan de Radio Kamer Filharmonie) stelde een programma samen met werken van o.a. Glinka, Poulenc en Tansman voor de bijzondere combinatie van fagot, klarinet, piano en slagwerk. Zij wordt begeleid door Moniek Schippers op klarinet, Paul Prenen op piano en Jan Roel Hamersma op slagwerk.

Het concert vindt vanaf 15.00 uur plaats in de Leemans-zaal en is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordtop prijs gesteld. Reserveren kan via www.debezettingspeelt.nl.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×