De nieuwe winkel in Leiderdorp (foto: PR)

Mega Fashion Sale op de Baanderij

Dit weekend houdt de @FashionQlub in samenwerking met Veronica Magazine een superuitverkoop in zijn nieuwe winkel op de Baanderij in Leiderdorp. Zaterdag en zondag is de winkel open van 9.00-21.00 uur. De dagen zijn ingedeeld in vier blokken en je komt alleen binnen als je een kaartje reserveert via www.veronicamagazine.nl/acties/overzicht/veronica-magazine-fashion-sale-20-21-april.
@FashionQlub verwacht duizenden mensen uit het hele land die mooie kleding van bekende merken willen kopen met grote korting. Naast winkelen voor een leuke prijs kun je ook een stylingadvies krijgen van de bekende stylist Pieter van Loon die met een team aanwezig is of je laten fotograferen als een echt model. En er is cappuccino met cupcakes in de koffiecorner. Je vindt de @FashionQlub in Goeiemode op de Zijlbaan 26.

 

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×