Leythenrode in Franse sferen

Leythenrode heeft volgende week een Frans tintje. Om er voor te zorgen dat de bewoners die zelf niet op vakantie kunnen toch een vakantiegevoel krijgen, organiseren de medewerkers en vrijwilligers, van maandag 22 tot en met vrijdag 26 april allerlei activiteiten die in het teken van Frankrijk staan. Er is een wijnproeverij, de bewoners kunnen picknicken of de `route du soleil’ wandeling volgen. woensdagmiddag vindt een brocante minimarkt plaats. Donderdagavond treden medewerkers samen met cliënten op tijdens de revueavond en is er een live optreden van een band. Dit is niet de eerste keer dat het verpleeghuis een vakantie in eigen huis organiseert. Ook vorig jaar was dat het geval. Toen vonden de bewoners het zo’n succes, dat de organisatie besloot het evenement te herhalen.

Geen categorie


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×