Huizenmarkt in Nieuwe Energie

Aanstaande zaterdag verstrekken vier woningcorporaties tijdens een Huizenmarkt in Nieuwe Energie, informatie over hun huur- en koopaanbod in deze regio. Dat aanbod bestaat niet alleen uit appartementen, maar ook uit eengezinswoningen. Bezoekers kunnen in gesprek met medewerkers van de corporaties en informatie inwinnen bij een hypotheekadviseur. Kinderen kunnen zich ondertussen vermaken met animaties. De corporaties die de markt organiseren, zijn De Sleutels, Rijnhart Wonen, Woonstichting Buitenlust en Portaal. Nieuwe Energie is te vinden aan de 3e Binnenvestgracht. Belangstellenden kunnen binnenlopen tussen 11.00 en 15.00 uur.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×