Start Vrijwilligerscollege

iDOE en de andere leden van de Leidse Vrijwilligersacademie (ActiVite, Exodus Nederland, De Binnenvest, Stichting Mara en Radius) beginnen komende week met het opzetten van een Vrijwilligerscollege. Het moet een omgeving worden waarin de vrijwilligers van elkaar kunnen leren, waar ze vaardigheden kunnen delen en gebruik kunnen maken van de aanwezige kennis en talenten. Ook is het de bedoeling dat het Vrijwilligerscollege nieuwe vrijwilligers kan motiveren en op weg helpen. Dat gebeurt aan de hand van allerlei cursussen, waaraan zij deel kunnen nemen. Veel van die cursussen, zullen ook door vrijwilligers gegeven worden. Niet alleen in Leiden, maar ook op negen andere locaties in Nederland, gaan de colleges van start. Dat kan dankzij een startsubsidie en deskundige begeleiding van het Skanfonds.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×