Foto: PR Naturalis.

Klokhuis Vragendag bij Naturalis

Nieuwsgierige kinderen tussen de 8 en 12 jaar kunnen op zondag 21 april hun vragen horen beantwoorden over de natuur door deskundigen van Naturalis in het kader van de Klokhuis Vragendag. Al wekenlang worden via de oproep van het kindertelevisieprogramma het Klokhuis vragen ingestuurd en de inzenders zijn uitgenodigd voor de speciale dag. Daarnaast worden tal van activiteiten georganiseerd, zoals bijvoorbeeld een college van bioloog Jos van den Broek over 1001 natuurvragen of kunnen de kids zelf op onderzoek gaan met een bot of huid. Ook aan spontane bezoekers is gedacht, die kunnen terecht bij de Vraag-maar-raak-balie tussen 12.00 uur en 16.00 uur. De Klokhuis presentatoren delen ook handtekeningen en foto’s uit. Meer info: www.naturalis.nl

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×