Stadswandelingen "Leiden in de Tweede Wereldoorlog"

Op verschillende dagen in april en mei worden er stadswandelingen gehouden met het thema: “Leiden in de Tweede Wereldoorlog.” De wandeling gaat langs bekende en minder bekende panden en plaatsen, waar over gebeurtenissen uit de oorlogsdagen zal worden verteld.

Zo krijgen de wandelaars antwoorden op de vragen: Waar het kantoor van de NSB was? Waar illegale krantjes werden gedrukt? En wat er precies in januari 1944 gebeurde? Gids is Alphons Siebelt, auteur van “De Gids voor Leiden en omstreken in de Tweede Wereldoorlog.”

De wandelingen starten steeds om 13:30 uur bij het monument in het Van der Werfpark en duren ongeveer twee uur. De kosten bedragen 7.50 euro per persoon en voor meer informatie kun je terecht op de website: www.onderduikers.nl.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×