(Foto: PR.)

Start inline-skatetrainingen 2013

De trainingen inline-skaten bij SSVL (VIJL) beginnen weer. De skatebaan in het Weteringpark (Boomgaardlaan 18, Leiderdorp) is schoon gepoetst en klaar voor gebruik. Ook de trainers zijn weer klaar om net zoals de voorgaande jaren zowel jongeren als volwassenen training te geven.

De jeugd en volwassenen kunnen allebei woensdagavond op de baan terecht. Voor jeugd: woensdagavond van 18.00 uur – 19.30 uur en voor volwassenen aansluitend van 19.30 uur – 21.00 uur. De training voor de jeugd begint op woensdag 17 april en voor volwassenen op 1 mei.

Meer informatie over de trainingen, het inline-skaten of de vereniging is te vinden op de website: www.ssvleiderdorp.nl.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×