Feestelijke opening Havenkantoor Leidse Rederij

Afgelopen vrijdag vond de feestelijke opening plaats van het gloednieuwe Havenkantoor van de Leidse Rederij aan de Apothekersdijk. Maandenlang werd er keihard gewerkt door de vrijwilligers om van een oude opslagruimte een mooi kantoor te maken. Na het ontknopen van de touwen door Peter Labruyere en Daaf Sloos stroomden de gasten nieuwsgierig naar binnen voor een glaasjes bubbels. Naast vaartjes en vaarten van de rederij gaan Labruyere en zijn schippers samen met de gemeente en de Stichting Binnenvest elke drie weken zwerfvuil uit de grachten vissen in het kader van project ‘Taskforce Drijfvuilvissen’. (Foto’s: Emile van Aelst).

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/86922059″ params=”” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Audiofragment: Lab hield een heuse openingstoespraak. Daarna sprak Chris de Waard met Daaf Sloos over het nieuwe kantoor en de problemen die de reder heeft met het aantal ligplaatsen.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×