Extra kindercollege MuseumJeugdUniversiteit over vliegen en insecten

Aanstaande zondag geeft prof. dr. Jos van den Broek van de Universiteit Leiden een kindercollege in Selexyz Kooyker. Tijdens het college staat de vraag `Wat doet een eendagsvlieg die ene dag?’ centraal. Dit is één van de vele onderwerpen uit zijn onlangs verschenen boek `Beste Martha’. Het boek is geschreven voor nieuwsgierige kinderen en speciaal voor die kinderen, jongens en meisjes van 8 tot en met 12 jaar, vertelt hij tijdens het college over eendagsvliegen en andere insecten. Het college begint om 13.00 uur en duurt een uur. De toegang is gratis. Aanmelden is noodzakelijk. Zie voor meer informatie www.museumjeugduniversiteit.nl/proefcollege.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×