Bezoekersrecord voor Volkenkunde

Museum Volkenkunde heeft het eerste kwartaal van 2013 afgesloten met een recordaantal van bijna 40.000 bezoekers. Alleen in 1998 werd dit aantal bijna geëvenaard met de buitengewoon succesvolle tentoonstelling Naar Tibet met Kuifje. De afgelopen vijf jaar zit het museum qua bezoekersaantallen in de lift. Volkenkunde wijdt het succes van de afgelopen maanden aan de nieuwe vaste opstelling in het museum. Na een lange verbouwingsperiode zijn alle zalen, heringedeeld en opgefrist met grote audiovisuele wandprojecties, weer te bewonderen. Ook de vernieuwde centrale hal waarin de museumshop en het restaurant ruimtelijk in elkaar overlopen, valt bij de bezoeker goed in de smaak. Daarnaast is de tijdelijke tentoonstelling Het Verhaal van de Totempaal een succes gebleken.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×