(Foto: Tijn, leerling van het Leo Kannercollege)

Open dag Atelier071 tijdens Autismeweek

Tijdens de Autismeweek organiseert Atelier071 een open dag op zaterdag 6 april. Tussen 10.00 uur en 16.00 uur kan iedereen binnenlopen bij de workshopruimte aan de Raamstraat 17. Het thema van de week is ‘Ga aan de slag met Autisme’.

Bezoekers kunnen tijdens de open dag zelf een foto of stop-motion filmpje maken. Behalve jongeren met austisme zijn ook hun familie, vrienden en andere nieuwsgierigen welkom. Voor de ramen van de workshopruimte hangen foto’s die gemaakt zijn door leerlingen van het Leo Kannercollege. De toegang is gratis en meer informatie is te vinden op de website www.atelier071.nl 

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×