Ambassadeur Jeugdwerkloosheid Mirjam Sterk op bezoek in Leiden waar ze met wethouder Jan-Jaap de Haan (Werk & Inkomen) een rondleiding kreeg in het Wijkleerbedrijf in Wooncomplex De Parelvissers. (Foto: Chris de Waard).

Ambassadeur Jeugdwerkloosheid bezoekt Leiden

Oud-CDA kamerlid Mirjam Sterk is vandaag benoemd tot Ambassadeur Jeugdwerkloosheid. Ze moet een belangrijke rol gaan spelen in de aanpak van werkloosheid onder jongeren. Het kabinet heeft daarvoor 50 miljoen euro extra uitgetrokken. Op haar eerste werkdag bracht ze een werkbezoek aan Leiden, waar ze met wethouder Jan-Jaap de Haan een kijkje nam bij het Wijkleerbedrijf van Calibris, Libertas en het ID College. Via dat leerbedrijf lopen jongeren stage in Wooncomplex de Parelvissers.

Audiofragment: Mirjam Sterk bezocht vanmiddag het Wijkleerbedrijf in De Parelvissers in Leiden Zuid-West. Chris de Waard was er bij en maakte een reportage.

Leiden wwb


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×