9-jarige Alisha Warnaar door naar Europees Kampioenschap Schaken

Afgelopen weekeinde vond het Nationale Schaakkampioenschap in Waalwijk plaats voor spelers tot en met 10 jaar. De meisjes van de Leidse Jeugdschaakclub Op Eigen Wieken presteerden uitstekend: Alisha Warnaar werd tweede en Eva van Harten eindigde als derde. Alisha gaat met het behalen van haar zege door naar het Europees Jeugdkampioenschap, dat van 28 september tot en met 9 oktober dit jaar in Budva (Montenegro) wordt gehouden. Quinten Salomons van SV Leiderdorp legde beslag op een gedeelde derde plaats bij de jongens.
(Eva van Harten (l) en Alisha Warnaar (r) met hun welverdiende trofeeën, foto: PR.)

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×