Foto: PR.

‘Gelukkig Leiden’ door ‘Fields of Wonder’

Tijdens het aanstaande Museumweekend, dat volgende week plaatsvindt, verzorgt ‘Fields of Wonder’ een bonte stoet van wonderlijke figuren met als thema ‘Gelukkig Leiden’. De optocht start om 13.00 uur in Museum Boerhaave en gaat via Museum De Lakenhal en Museum Volkenkunde richting Het SieboldHuis, waar om 15.30 uur een voorstelling wordt gegeven. Met de simpele vraag “Waar word jij gelukkig van?” zijn de theatermakers op zoek gegaan naar wat de mensen in de Sleutelstad verbindt en wat ze nodig hebben om gelukkig te zijn. Het antwoord op deze vraag wil ‘Fields of Wonder’ graag op geheel eigen wijze met het publiek delen. Meer info: www.fieldsofwonder.nl

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×