Doek valt voor Ons Cafeetje

De rechter heeft vandaag besloten dat kroegbaas Marina Bosman binnen veertien dagen Ons Cafeetje moet verlaten. Ze moet de sleutels afgeven en alles achterlaten wat van Heineken is. Bosman is nog steeds positief: “Misschien kunnen we nog een bepaalde regeling met Heineken treffen.”

Audiofragment: Vorige week vertelde Marina Bosman in Nieuws071 over het kort geding van Heineken.

Volgens Bosman kwam de huurachterstand van de laatste drie maanden van 7.664,72,- euro door 
verschillende omstandigheden zoals rookboetes, inbraken en toenemende concurrentie. De rookboetes die ze heeft gehad vindt Bosman achteraf stom: “Ieder ander café heeft een pot voor bezoekers die willen roken. Mocht het café dan een boete krijgen, betalen de bezoekers het gedeeltelijk zelf. Zij nemen tenslotte het risico om te roken, bij mijn café heb ik dit nooit gedaan.”

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×