Triathlongroep De Zijl (foto: PR)

Triathlongroep De Zijl werpt zich volop in de strijd

Zwemmen, fietsen en lopen. Dat is triathlon. Dit jaar begint er in Nederland een eerste divisie met 31 mannenteams. Een daarvan is de triathlongroep De Zijl. Deze Leidse club van tien triathleten gaat de strijd aan in vijf wedstrijden in de Apex eerste divisie. Inzet is promotie naar de Lotto Eredivisie. Jeroen Fakkeldij is een van de drijvende krachten achter de triathlongroep. “Het Leidse team varieert in leeftijd van 20 tot ruim vijftig jaar en bestaat daarmee uit een mix van jong enthousiasme en jarenlange ervaring. Wij zijn zeer blij met Saton Optiek als sponsor. Daarbij is Saton Optiek een goede bekende in de sportwereld. Wij zien uit naar een langdurige samenwerking.”

Audiofragment: Triathlongroep De Zijl gaat voor promotie naar de Eredivisie

 

De Apex Eerste divisie triathlon wordt dit jaar voor de eerste keer georganiseerd en is het vervolg op de succesvolle lancering van de Lotto Eredivisie triathlon in 2012. De 1e divisie bestaat dit jaar uit vijf triathlons die in de periode van mei tot en met september verspreid over het land worden georganiseerd. De eerste wedstrijd is op zondag 26 mei. Meer informatie over triathlon bij De Zijl via www.dezijlzwemsport.nl/index.php/triathlon/informatie

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×