Wanneer winkeliers hun winkels weer kunnen openen is niet bekend. ( Foto: Marc Wonnink / District 16 ).

Fikse brand in winkelcentrum Diamantplein

Het was even schrikken voor bezoekers van het winkelcentrum Diamantplein vanmiddag. Rond de klok van half zes brak er namelijk brand uit in de snackbar gelegen aan het winkelcentrum. Direct na het uitbreken van de brand hebben winkeliers het winkelcentrum ontruimd en de brandweer ingeschakeld. De brandweer van Leiden en de brandweer van Valkenburg zijn ter plaatse gegaan en zijn naar binnen gegaan om de brand te blussen en eventuele slachtoffers te redden. Dit laatste was gelukkig niet nodig. Winkels in het winkelcentrum hebben geen brandschade opgelopen, helaas wel rook en waterschade. De oorzaak van de brand is op dit moment nog niet bekend.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×