Drie vrouwen exposeren bij BplusC

In het Leidse Volkshuis is tot en met 11 mei een expositie van drie vrouwen te zien. Heleen Hesp, Gerry Huizer en Barbara van Druten tonen er hun werk. Heleen Hesp heeft tijdens haar zwangerschap zelf schilderijen voor de kinderkamer gemaakt. Vrienden reageerden enthousiast en vroegen of ze ook op bestelling werkte. Zo heeft zij ondertussen vele kraamcadeaus geschilderd. Gerry Huizer van EnigMooi Sieraden geeft sinds begin 2011 met veel enthousiasme workshops sieraden maken op locatie aan volwassenen, tieners, kinderen en bedrijven. De sieraden die bij BplusC zijn geëxposeerd zijn voorbeelden van sieraden zoals die tijdens een workshop gemaakt kunnen worden.

Barbara van Druten heeft als motto: `Kleurrijke kunst in een kleurrijke wereld’. Zij is illustratief kunstenaar en vormgever. Haar creativiteit uit zich in ARTvertisement, grafische vormgeving, webdesign, illustratieve schilderijen, digitale illustraties, illustraties ten behoeve van kinderkamerkunst en kinderboeken. Zij ervaart de diversiteit aan mensen en culturen als een rijkdom en inspiratiebron. Op deze expositie worden de originele illustraties getoond uit haar kinderboeken ‘Mijn papa woont in Afrika’ en ‘Hallo, wie ben jij?’, daarnaast zullen er wat digitale illustraties getoond worden. De expositie van de drie vrouwen, is te zien op meerdere verdiepingen van het Volkshuis.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×