Geschrokken reacties na vernieling Leidse Zeeheldenbuurt

Audiofragment: Corinne den Ouden van Portaal en Jo Verhoeven, voorzitster van de bewonerscommissie Zeeheldenbuurt, reageren op de vernielingen die een doorgedraaide man op maar liefst 60 ramen in de Zeeheldenbuurt heeft aangericht.

‘Op een provisorische manier zijn de ramen dichtgemaakt en in de komende twee á drie weken worden de ramen goed vervangen’ vertelt de communicatieadviseur van Portaal. Jo Verhoeven reageert geschrokken over de late reactie van Portaal en het handelen van de dader. ‘Deze man is een bedreiging voor de mensen in deze buurt en dit was niet de eerste keer’ aldus de voorzitster van de bewonerscommissie.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×