De Atlas in Slaaghwijk, foto: PR.

De Atlas van PS|theater neemt theatraal afscheid van Slaaghwijk

De Atlas, een bouwkeet, die zowel als huiskamer, podium, kantoor en keuken diende van het PS|theater, zal na drie maanden theater en activiteiten afscheid nemen van Slaaghwijk. Theatermaker Rian Evers van PS|theater is blij met alle verhalen, rondleidingen en het contact met de bewoners, die zij van januari tot en met maart vanuit de Atlas heeft meegemaakt. Daarom worden er van 27 tot en met 29 maart speciale activiteiten georganiseerd, zoals een gezellige soepmaaltijd, Slaaghwijkliedjes en de opvoering van de voorstelling ‘Buslijn 7 Singels’. Meer info en volledig programma: www.pstheater.nl

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×