Foto: PR.

Stoomtrein Valkenburgse Meer zoekt nieuwe medewerkers

Stoomtrein Valkenburgse Meer zoekt nieuwe, vrijwillige medewerkers voor functies als gastheer/gastvrouw, conducteur, verkoopmedewerker en voor onderhoud of administratie. Wie geïnteresseerd is kan een folder aanvragen of de voorlichtingsdagen bijwonen, die op zaterdag 6 en op dinsdag 9 april gehouden worden. Vrijwilligers krijgen een interne opleiding en kunnen het gehele jaar actief zijn. De minimum leeftijd is 16 jaar er is geen maximum leeftijd aan verbonden. Meer info en aanmelden: info@smalspoormuseum of telefonisch op dinsdag- of donderdagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur op tel 071-5724275.

Geen categorie


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×