Wolf Weber en Wilma van Asperen gaan De Kunst van het verleiden exploiteren in Haagweg4, naast hen Arie Feij, directeur SWO die Haagweg4 in beheer heeft (foto: Gerry van Bakel)

De Kunst van het verleiden komt naar Haagweg4

Er komt een horecagelegenheid in kunstcentrum Haagweg4. Arie Feij, directeur van de Stichting Werk en Onderneming (SWO) presenteert met trots de uitbaters: Wilma van Asperen en Wolf Weber van kookstudio en cateringbedrijf Catootje, nu nog aan de Kaasmarkt. “Zij zijn de gelukkigen, maar ook de SWO en vooral degenen die aan de Haagweg wonen en werken.” De Kunst van het verleiden wordt een grand café annex restaurant waar je van ’s ochtends tot ’s avonds terecht kunt voor eten en drinken op niveau. Als de vergunningen deze zomer rond zijn kan de verbouwing beginnen. Wilma en Wolf hopen in 2014 de deuren van de Kunst van het verleiden te openen. Een zaak die kunst en koken op een verleidelijke manier combineert. Lekker eten in mediterrane sfeer te midden van kunst uit eigen pand. Kijk voor meer informatie op www.catootje.nl, www.haagwegvier.nl en www.werkenonderneming.nl.
Luister hier naar het laatste deel in een serie van vijf radioreportages over kunstcentrum Haagweg4.

Audiofragment: Arie Feij (SWO) en Wilma van Asperen en Wolf Weber (Catootje) over de Kunst van het verleiden in Haagweg4

 

Leiden Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×