Sloophamers strippen Sijthoff

Het markante pand van de voormalige uitgeverij/drukkerij Sijthoff aan de Doezastraat 1B wordt de komende tijd flink onderhanden genomen. Sloophamers strippen de binnenkant van het pand en alleen de prachtige art-deco plafondlampen en misschien ook het art-deco plafondpleisterwerk blijven behouden. De buitenkant blijft intact en wordt in oude glorie hersteld. In het pand komt een ecologisch restaurant en een ontmoetingsruimte voor allerlei stromingen in de Sleutelstad. Op de bovenverdieping worden vier studentenkamers met vide gerealiseerd. Wie nieuwsgierig is naar de vorderingen kan op zaterdag 30 maart van 14.00 – 16.00 uur en op zaterdag 1 juni van 14.00 – 16.00 uur een kijkje komen nemen. Op 30 augustus 2013 zal burgemeester Lenferink de officiële opening verrichten.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×