Fijn naaldwerk van Sylvia ten Kley bij Galerie Zône

Kunstenaar Sylvia ten Kley exposeert haar subtiele werk bij Galerie Zône aan de Nieuwstraat. Ze begon ooit met een paar geknoopte draadjes in de ondergrond van haar tekening en later, hier en daar een stukje gefestonneerde rand van het papier. Naast het ‘naaiwerk’ is er ‘naaldwerk’ te zien in fijn gemaakte etsen met zachte pastelkleuren. Ten Kley gebruikt bomen vaak als inspiratiebron en ging bij deze serie uit van winterkleuren. De tentoonstelling is te bekijken van 1 tot en met 30 april. De feestelijke opening vindt plaats op zondag 7 april tussen 14.00 en 16.00 uur. Meer info en openingstijden: www.galeriezone.nl

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×