Politie zoekt getuigen zwaar mishandelde scheidsrechter

De politie zoekt getuigen van de zware mishandeling vrijdagmiddag 15 maart van een 21-jarige scheidsrechter tijdens een vriendschappelijke zaalvoetbalwedstrijd. De politie hield twee verdachten van 15 en 20 jaar in hun woning aan. Zij worden maandag 18 maart voorgeleid voor de rechter commissaris.

De politie komt graag in contact met mensen die vrijdagmiddag iets van de mishandeling hebben gezien. Bent u getuige geweest van dit ernstige incident of heeft u informatie die de politie verder kan helpen bij het onderzoek? Neemt u dan contact op met de recherche van Leiden via 0900-8844. Liever anoniem? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.

Leiden


Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@unity.nu

Telefoon Redactie
071 - 5425160

Privacy Policy

×